Despre noi
AGN GLASS

AGN GLASS este o companie cu capital 100% românesc, ce a luat naștere în anul 2016. Deși este nou înființată, personalul său are o experiență de peste 18 ani în comerțul internațional.

Într-o perioadă scurtă de timp a depășit toate climatele economice pentru a deveni un distribuitor solid intr-o piața extrem de competitivă, iar legătura cu clienții săi s-a transformat repede într-o uniune sănătoasă.

AGN GLASS își propune a satisface piața materialelor de construcții cu produse de cea mai înaltă calitate și își dorește să contribuie la construirea unui viitor mai bun al comunității. Prin aceasta dorește a ajuta clienții să construiască mai repede, mai sigur și cu mai multă îndrăzneală.

Obiectivul său principal este de a construi un brand de renume atât în România, cât si pe plan european.

 

Cu un departament bine structurat și o echipă de vânzări tânără și ambițioasă, AGN GLASS este capabilă de a se adapta profesional la fiecare client pentru a asigura o interacțiune optimă.

AGN GLASS recunoaște că succesul în toate activitățile sale este legat direct de talentele, dedicarea și performanța angajaților din întreaga companie.

 

AGN GLASS este importator și distribuitor de materiale de construcții, printre care: vată minerală bazaltică, plasă din fibră de sticlă pentru susținere, dibluri pentru fixarea izolațiilor, membrană hidroizolantă din PVC, elemente de evacuare din inox, uși din lemn masiv pentru interior cât și pentru exterior, sticla float și ornamentală.

AGN GLASS este reprezentant oficial IZOVAT în România și este în parteneriat cu alți producători de renume în UE (Rodos, Aqua Rodos, Versia-Lux, Aplot și mulți alții).

AGN GLASS garantează că produsele sale sunt la cel mai înalt standard, sunt disponibile în cel mai scurt timp, iar prețurile sunt printre cele mai atractive din România.

Anii care vor urma, vor aduce noi completări semnificative ale liniei de produse, prin extinderea și diversificarea și în alte domenii.

AGN GLASS își propune să fie o companie responsabilă cu privire la siguranța și impactul asupra mediului încojurator.

 

AGN GLASS vrea să fie mândră de amprenta pe care o lasă în lume